Blog

Examen detectie SIFD level 6: Zooey 88% en Swift 95%

Zooey en Swift behaalden vandaag beiden Scent imprint for dogs detectie level 6 in Maastricht! Ze hebben hard en goed gewerkt. Eerst liepen ze 6 trials op line-ups met 12 gesloten koffers en dozen dichtgeplakt met tape (inclusief 2 lege trials). Daarna volgde er een ruimtezoeking met een onbekend aantal bronnen. Daarin vonden ze beiden snel één bron. Na het verder doorzoeken van de loods, konden we de ruimte succesvol veilig verklaren. De examinator was Nathalie van Hellemond. Zooey (op zijn tweede geur, vanille) en Swift (truffelolie) behaalden allebei level 6 met maar liefst 88% en 95%!

Trage Tocht Slenaken

Zooey en Swift wandelden vandaag de Trage Tocht Slenaken, een prachtige wandeling van 17km langs de grens van Nederlands en Belgisch Limburg!

Swift SIFD detectie level 5

Swift behaalde haar Scent Imprint For Dogs level 5 detectie in Itteren! Het examen bestond uit twee ruimtezoekingen, één ruimte moest veilig verklaard worden (examinator: Nathalie van Hellemond).

Zooey workshop hoopers compleet

Zooey en ik volgden vandaag de workshop ‘hoopers compleet’ bij Tamara Cuypers, hij had het enorm naar zijn zin!

BK Belgian Nadac Hoopers Swift derde plaats vast parcours

Op het Open Belgisch Kampioenschap 2019 van Belgian Nadac Hoopers behaalde Swift vandaag de derde plaats op het vast parcours! Eén foutje, maar ze deed haar naam alle eer aan, want ze was heel snel (10.70 seconden)! En natuurlijk hadden we er samen veel plezier in.